Merk: Eset
Model: E43-010107
Beschikbaarheid: Op voorraad
€9,52
Excl. BTW: €7,87

Beschikbare opties:


Bescherm alles op je smartphone of tablet, nu beschikbaar voor Android™, Windows Mobile en Symbian bestuurde apparaten. ESET Mobile Security Android combineert de robuuste detectie van onze scan engine met de geavanceerde antispam en antidiefstalvoorziening voor real-time bescherming op de weg.

Belangrijkste kenmerken

   

Bescherming tegen bedreigingen – Alle programma's, bestanden, mappen en SD-geheugenkaarten worden voortdurend gescand op nieuwe bedreigingen, met inbegrip van verborgen bestanden en processen.
   
SMS/MMS antispam – Definieer betrouwbare contacten via een aanpasbare black- of whitelist, of blokkeer simpelweg berichten van onbekende nummers.
   
  Oproepen blokkeren – Blokkeer ongewenste oproepen in beide inkomende en uitgaande richtingen. Dit is een krachtig hulpmiddel geschikt voor ouders om de telefoonrekeningen van hun kinderen in de hand te houden.
   
  Security audit met ingebouwd taakbeheer – Blijf op de hoogte van alle vitale functies van de telefoon, waaronder de levensduur van de batterij, vrije schijfruimte, lopende processen, bluetooth en de zichtbaarheid van het apparaat. Onderneem ter plaatse actie om uw risico te verminderen.


Anti-diefstal systeem


Meerdere lagen van bescherming die u in staat stellen om de controle over de opgeslagen gegevens te behouden, zelfs wanneer u het apparaat verliest of wordt gestolen.
 
SIM matching – Wanneer er een niet-toegestane SIM-kaart wordt ingebracht, wordt u of uw vertrouwde contactpersoon automatisch op de hoogte gesteld door middel van een tekst bericht welke het IMSI en telefoonnummer bevat, zodat u de daders kunt vinden.
 
Op afstand vergrendelen – Vergrendeld uw telefoon op afstand om onbevoegde toegang tot uw gegevens te voorkomen.
 
GPS lokalisatie – Zoek uw verloren of gestolen telefoon met behulp van een extern commando (alleen voor Android OS)
 
Wissen op afstand – Als laatste voorbeeld van het beschermen van uw privacy, kunt u alle opgeslagen gegevens op afstand verwijderen met behulp van een SMS-commando. Hiermee wist u al de contacten, berichten en geheugenkaarten.


 Wat moet ik doen als mijn telefoon kwijt of gestolen is?

  • Gebruik eerst een mobiele telefoon om uw telefoon op afstand te blokkeren.
  • Zoek daarna de coördinaten op.
  • Als u vermoedt dat uw gegevens in gevaar zijn, wis dan de gegevens van de telefoon op afstand om te voorkomen dat hier misbruik van wordt gemaakt.


Wat te doen als iemand mijn smartphone probeert te gebruiken?

  • Maak een lijst met vertrouwde SIM-kaarten.
  • In het geval dat iemand een niet-toegestane SIM-kaart in uw telefoon plaatst, zal de vertrouwd gedefineerde lijst een bericht krijgen met de informatie over de geplaatste SIM-kaart, telefoonnummer, IMSI en IMEI codes.


Extra Systeemeisen


* Minimale systeemvereisten voor Android toestellen:


Scherm: Touch screen (min 320x480px)
Processor: 600+ Mhz
RAM: 128+ MB
Intern geheugen: 5+ MB
SD kaart: Verplicht
Internet connectie verplicht voor de Update service (Wi-Fi of Mobiele Data)


 Notitie voor Android toestellen:

– Honeycomb (3.0) alleen experimentele ondersteuning
– Het de-installeren van de beveiliging is beschikbaar voor versie 2.2 of hoger


** Notitie voor Symbian toestellen:


Symbian Belle wordt niet ondersteund

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!